اطلاعات مربوط به پزشکی و دامپزشکی

اطلاعات این بلاگ مربوط به امور روزمره در خصوص پزشکی و دامپزشکی می باشد

اطلاعات مربوط به پزشکی و دامپزشکی

اطلاعات این بلاگ مربوط به امور روزمره در خصوص پزشکی و دامپزشکی می باشد

ما تلاش می کنیم تا شما را با سایت های مرتبط با پزشکی و دامپزشکی آشنا کنیم این بلاگ اطلاعاتی در خصوص نحوه نگهداری و حفظ و سلامتی انسان ها و حیوانات از بیماری ها را انتشار دهد همچنین می خواهیم شما را با آیتم جدیدی به نام میکروچیپ آشنا نماییم.

۲ مطلب در مرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

دستگاه ساکشن (Suction) یا وکیوم پمپ (Vacuum Pump) دستگاهی است که توسط پمپ مکش و با ایجاد خلاء باعث ایجاد فشار منفی شده و هوا و مایعات را به دورن می‌کشد. از این وسیله برای خارج کردن مایعات مترشحه از شکاف ایجاد شده برای جراحی ها و نیز هر جا که حجم مایعات خارج شده از بدن بیمار بالا باشد استفاده می شود. به همین دلیل این وسیله از آلوده ترین تجهیزات مورد استفاده در مراکز درمانی است.

 

دستگاه ساکشن چیست؟

ساکشن ، ساکشن یکی از دستگاههای آشنا برای تمامی علاقه مندان به رشته مهندسی پزشکی می باشد. این دستگاه کاربردهای فراوانی در پزشکی ، دندانپزشکی، پوست و زیبایی و… دارد. دستگاه ساکشن مانند یک جارو برقی عمل می کند و عملا کار آن مکش است اما اینکه این مکش به چه مقدار باشد در کاربردهای مختلف متفاوت و قابل تنظیم می باشد. دستگاه ساکشن برای کاربردهای مختلف دارای اندازه ها و حجم های متفاوتی می باشد که در زیر کاملا با آن آشنا می شوید.

 

اجزای تشکیل‌ دهنده دستگاه ساکشن

قطعات زیادی در تولید ماشین ساکشن به‌ کار رفته است البته انواع مختلفی از این دستگاه نیز وجود دارد که برخی از آن‌ها قابل‌حمل هستند و برخی برای استفاده در منزل هستند و انواع دیگر در با استفاده زیاد در بیمارستان مصرف می‌شود.

 

انواع دستگاه ساکشن

انواع مختلفی از دستگاه‌های ساکشن وجود دارد. بعضی از دستگاه‌های ساکشن به همراه باطری و قابل‌حمل، و برخی دیگر دستگاه‌های ثابت هستند. دستگاه ساکشن به‌طور گسترده‌ای درزمینهٔ پزشکی برای راحتی استفاده و دقت نسبی پزشک استفاده می‌شود. دستگاه مکش قابل‌حمل برای کسانی که نیاز به حذف مخاط از راه‌های هوایی خود دارند، در دسترس هستند. البته هر نوع دستگاه ساکشن دارای مزایا و معایب خاص خود است.

 

یک دستگاه ساکشن ایده آل باید دارای موتور بسیار قدرتمند برای ایجاد مکش های پر قدرت باشد. این ویژگی اصلی ترین ویژگی برای این دستگاه است که در هنگام خرید باید مورد توجه قرار گیرد. هم چنین دستگاه های ساکشن از قطعات مختلفی ساخته می شوند که اولا این قطعات و قسمت ها باید به سادگی از هم جدا شده و ثانیا به آسانی قابل شست و شو باشند. اگر نتوان دستگاه ساکشن را به خوبی شست و شو داده و استریل کرد، خیلی زود می توانند عامل ایجاد و انتقال بسیاری از بیماری های عفونی، ویروسی و واگیر دار باشند.

 

شرکت همگام بهداشت با دانش پیشرفته مهندسی پزشکی بهترین خدمات مشاوره، انتخاب و خرید انواع دستگاه ساکشن بیمارستانی و خانگی را در سراسر کشور ارائه می دهد.

 
  • لیلا کرمی
  • ۰
  • ۰

بیماری منیر یکی از بیماری های گوش است که در اثر افزایش فشار مایع اندولنف درون مجاری گوش داخلی ایجاد می شود. بیماری منیر باعث بروز وزوز گوش ، کم شنوایی و سرگیجه می شود.
مرکز توانبخشی منیر  آوای شریعتی ، با تشخیص به موقع بیماری منیر، شما را در مسیر درمان منیر یاری می کند. با تماس تلفنی و رزرو وقت مشاوره، در اسرع وقت می توانید در کمال آرامش و امنیت خاطر به مطب مراجعه کرده و مشکل خود را رفع نمائید.

 

بیماری منیر چیست؟

بیماری منیر در اثر افزایش مایع درون حلزون گوش ایجاد می شود. حلزون گوش دارای فضایی است که حاوی مایع اندولنف می باشد. هنگامی که مایع اندولنف افزایش می یابد، حلزون گوش و مجاری نیم دایره ای متصل به آن متورم می شود و بیماری منیر رخ می دهد.

علائم بیماری منیر

بیماری منیر یک گوش را درگیر می کند
بیماری منیر معمولا یک گوش را درگیر می کند. با ادامه روند و مزمن شدن بیماری ممکن است گوش دیگر هم درگیر شود.

 

کم شنوایی ناشی از بیماری منیر

بیماری منیر باعث بروز کم شنوایی در فرکانسهای بم (پایین) می شود. کم شنوایی ناشی از منیر معمولا پس از بهبود بیماری هم باقی می ماند. هنگامی که بیماری منیر مزمن شود کم شنوایی علاوه در فرکانسهای زیر هم رخ می دهد و تمام فرکانس ها را درگیر می کند.

 

 

 

وزوز گوش و بیماری منیر

بیماری منیر باعث بروز وزوز گوش در درگیر می شود. وزوز گوش ناشی از بیماری منیر دارای فرکانس پایین (بم) است. وزوز گوش پس از بهبودی کامل بیماری منیر ممکن است باقی بماند.توانبخشی منیر می تواند کمک شایانی به درمان این بیماری کند.

 

بیماری منیر باعث سرگیجه می شود

سرگیجه و احساس کاذب عدم تعادل و چرخیدن از دیگر علائم بیماری منیر است. سرگیجه ممکن است از چند دقیقه تا چند روز طول بکشد. سرگیجه ناشی از بیماری منیر ممکن است هر دو سه روز ، یا هر چند هفته یکبار بروز کند. سرگیجه ناشی از بیماری منیر معمولا بعد از چند سال قطع می شود. قطع سرگیجه برای پزشکان نشانه ی پایان بیماری است.

  • لیلا کرمی